середа, 13 червня 2018 р.

Mozart Chocolate Cream Liqueur with Ice-Cream and Coffee

Шоколадний Лікер Моцарт з Морозивом і Кавою
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
 

Щоб насолодитись Моцартом-композитором, потрібно, на програвачі, натиснути клавішу «Грати»; щоб насолодитись Моцартом-лікером, достатньо полити ним пломбір! І обов’язково – у супроводі кави еспресо або мока.

В результаті, отримуємо годину казкового релаксу, адже найпростіші рецепти – найсмачніші!..


Насправді, тут як такого рецепту і нема, швидше за все, це – просто гарна композиція вишуканих страв, яку можна реалізувати раптом під настрій, подарувавши собі і близьким шматочок звичайної насолоди.

І потрібно для цього лише скропити пломбір кавовим кремом лікером Mozart, заварити гарної кави, а під настрій – трохи інших опцій.

До слова, і композитор, і дистилятор походять з одного міста – Зальцбурга, гармонійно доповнюючи і слух, і смак, і загальний стан душі...

Лише музика, кава і Моцарт!


І звичайно ж, музика до настрою: Вольфганг Амадей Моцарт – Symphony No. 40 In G-Minor, K. 550 – Finale – Allegro Assai


Смачного!

© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!

Немає коментарів:

Дописати коментар