Шоколадний Лікер Моцарт з Морозивом і Кавою
|
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
|
Насправді, тут як такого рецепту і нема, швидше за все, це – просто гарна композиція вишуканих страв, яку можна реалізувати раптом під настрій, подарувавши собі і близьким шматочок звичайної насолоди.
І потрібно для цього лише скропити пломбір кавовим кремом лікером Mozart, заварити гарної кави, а під настрій – трохи інших опцій. До слова, і композитор, і дистилятор походять з одного міста – Зальцбурга, гармонійно доповнюючи і слух, і смак, і загальний стан душі... Лише музика, кава і Моцарт! |
|
|
І звичайно ж, музика до настрою: Вольфганг Амадей Моцарт – Symphony No. 40 In G-Minor, K. 550 – Finale – Allegro Assai
Смачного!
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
Немає коментарів:
Дописати коментар