Кавово-полуничний молочний коктейль
|
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
|
Будь-який молочно-ягідний коктейль - це варіація на тему, наприклад, полуниці, молока, кави, літа і усвідомлення того, що краще літа може бути лише чудове літо! А для цього потрібно лише не полінуватись і добавити трохи інших нот до літньої мелодії...
|
Адже молочно-ягідні коктейлі – це не догма, а широке поле для творчості у пошуках нових смаків, кольорів і відчуттів!..
Час підготовки:
|
5 хвилин
|
Розділ:
|
Напої
|
Час приготування:
|
1-2 хвилини
|
Країна:
|
-
|
-
|
-
|
К-сть порцій:
|
500-600 мл
|
Інгредієнти
|
Кількість
|
Од вим
|
Полуниця
|
150
|
г
|
Молоко
|
200
|
мл
|
80
|
мл
| |
Лікер / бренді / віскі / горілка
|
25
|
мл
|
Мед
|
1
|
ст.ложка
|
|
|
■
|
Приготування коктейлю:
|
1
|
Ягоду помити, почистити від плодоніжок, покласти в стакан для збивання.
|
2
| |
3
|
Збити на найбільшій швидкості протягом однієї хвилини. Варто збивати 30 с, потім, на декілька секунд зупинитись, щоб суміш осіла, і продовжити збивати ще 30 с.
|
N.B.
●
|
В залежності від густоти коктейлю, в стакан для збивання потрібно завантажувати 1/2-2/3 його об’єму, оскільки, під час збивання, суміш піднімається і може виливатись.
|
●
|
Смак коктейлю формується смаком інгредієнтів, тому, заварюйте гарну каву, беріть гарне бренді, молоко, гарно стиглу, краще трохи перестиглу, ягоду...
|
Смачного!
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
Немає коментарів:
Дописати коментар