четвер, 7 червня 2018 р.

Coffee Strawberry Milkshake

Кавово-полуничний молочний коктейль
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
 

Будь-який молочно-ягідний коктейль - це варіація на тему, наприклад, полуниці, молока, кави, літа і усвідомлення того, що краще літа може бути лише чудове літо! А для цього потрібно лише не полінуватись і добавити трохи інших нот до літньої мелодії...

Адже молочно-ягідні коктейлі – це не догма, а широке поле для творчості у пошуках нових смаків, кольорів і відчуттів!..

Час підготовки:
5 хвилин
Розділ:
Напої
Час приготування:
1-2 хвилини
Країна:
-
-
-
К-сть порцій:
500-600 мл


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Полуниця
150
г
Молоко
200
мл
80
мл
Лікер / бренді / віскі / горілка
25
мл
Мед
1
ст.ложка



Приготування коктейлю:
1
Ягоду помити, почистити від плодоніжок, покласти в стакан для збивання.
2
Добавити до ягоди зварену і охолоджену каву мока або еспресо, охолоджене молоко, мед, лікер.
3
Збити на найбільшій швидкості протягом однієї хвилини. Варто збивати 30 с, потім, на декілька секунд зупинитись, щоб суміш осіла, і продовжити збивати ще 30 с.

N.B.
В залежності від густоти коктейлю, в стакан для збивання потрібно завантажувати 1/2-2/3 його об’єму, оскільки, під час збивання, суміш піднімається і може виливатись.
Смак коктейлю формується смаком інгредієнтів, тому, заварюйте гарну каву, беріть гарне бренді, молоко, гарно стиглу, краще трохи перестиглу, ягоду...


Смачного!

© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!

Немає коментарів:

Дописати коментар