середу, 6 червня 2018 р.

Strawberry Milkshake

Полунично-молочний коктейль
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
 

На початку червня варто нагадати, що почалось літо, а це означає, що прийшов час молочно-ягідних коктейлів! І вже розпал сезону полуниці, суниці, шовковиці, черешні, а далі будуть вишні, абрикоси... і ще багато чого милого для ока, смачного на язик і корисного для організму... І просто гріх змарнувати можливість поласувати протягом місяця-двох молочно-ягідними коктейлями...

Отже, перераховувати всі ягоди можна довго, тому не гайте часу, адже, в основі, для такого коктейлю потрібна лише ягода, молоко і, за потреби, трохи підсолоджувача: цукор, мед, сироп, тощо... А за бажанням, деяких інших опцій... Наприклад, чудовою опцією може бути морозиво пломбір!


А якщо ви не за кермом, та ще й в дорослій компанії і не маєте інших протипоказань, то можна добавити трохи лікеру або бренді, або горілки, або чогось іншого міцного. Крапля алкоголю в молочному коктейлі розкриває смак його інгредієнтів. Головне, не занадто захоплюватись дозою алкоголю, щоб коктейль не перетворювався на алкогольний напій, тому що то вже інша історія. Адже, звичайно ж, мова тут іде про вітаміни, прохолоду, насолоду і здорове харчування!..

Час підготовки:
5 хвилин
Розділ:
Напої
Час приготування:
1-2 хвилини
Країна:
-
-
-
К-сть порцій:
1 л


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Полуниця
200
г
Молоко
500
мл
Морозиво пломбір
100
г
Лікер / бренді / горілка (факультативно)
25-50
мл


Приготування коктейлю:
1
Ягоду помити, почистити від плодоніжок, покласти в стакан для збивання.
2
Добавити до ягоди морозиво, охолоджене молоко, лікер.
3
Збити на найбільшій швидкості протягом хвилини.

N.B.
Тут навіть нема що добавити, тому що все просто – протягом літа існує можливість смакувати чудовими прохолодними, вітамінізованими напоями, які жодного разу не приїдаються!
А ще, якщо притягнути сюди різні дієти, Фен-шуй та інші чакри, то з’ясується, що організму все це просто необхідно, щоб жити в гармонії з природою, собою і сусідами!..


Смачного!

© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!

Немає коментарів:

Дописати коментар