Молочне смузі з сиром і шовковицею
|
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
|
Цей фантастичний колір коктейлю можна отримати не лише на Пандорі, живучи в первісній гармонії з природою, але і удома, якщо змішати у шейкері шовковицю з молоком, сиром і медом...
|
Як бачите, нічого складного, але страва відноситься до факторів підвищеного ризику, тому, малолітніх дітей до приготування цього смузі краще не запрошувати. Звичайно ж, тут не все так трагічно, як з сірниками, але збитки можуть бути солідними, якщо миючі засоби не відбілять ваші стіни та інші цінні речі...
В усьому ж іншому, це – чудова, корисна макробіотична страва, яка принесе не лише задоволення своїм дивним кольором, чудовим смаком, але ще й збагатить організм вітамінами, мікроелементами і таким іншим... До того ж, варто також посмакувати Кавово-полуничним молочним коктейлем та Полунично-молочним коктейлем. До речі, кава після коктейлю смакує як найкраще!.. |
Час підготовки:
|
5 хвилин
|
Розділ:
|
Напої
|
Час приготування:
|
1-2 хвилини
|
Країна:
|
-
|
-
|
-
|
К-сть порцій:
|
1 л
|
Інгредієнти
|
Кількість
|
Од вим
|
Шовковиця
|
200
|
г
|
Молоко
|
500
|
мл
|
Сир кисломолочний
|
100
|
г
|
Мед
|
-
|
за смаком
|
Лікер / бренді / горілка (факультативно)
|
15-20
|
мл
|
■
|
Приготування коктейлю:
|
1
|
Ягоду помити, дати воді стекти, покласти в стакан для збивання.
|
2
|
Добавити до ягоди сир, мед, охолоджене молоко, лікер.
|
3
|
Збити на найбільшій швидкості протягом хвилини.
|
N.B.
●
|
Тут навіть нема що добавити, тому що все просто – протягом літа існує можливість смакувати чудовими прохолодними, вітамінізованими напоями, які жодного разу не приїдаються!
|
●
|
А ще, якщо притягнути сюди різні дієти, Фен-шуй та інші чакри, то з’ясується, що організму все це просто необхідно, щоб жити в гармонії з природою, собою і сусідами!..
|
|
|
Смачного!
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
Немає коментарів:
Дописати коментар