четвер, 21 червня 2018 р.

Mulberry Milk Smoothie with Cottage Cheese

Молочне смузі з сиром і шовковицею
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
 

Цей фантастичний колір коктейлю можна отримати не лише на Пандорі, живучи в первісній гармонії з природою, але і удома, якщо змішати у шейкері шовковицю з молоком, сиром і медом...

Як бачите, нічого складного, але страва відноситься до факторів підвищеного ризику, тому, малолітніх дітей до приготування цього смузі краще не запрошувати. Звичайно ж, тут не все так трагічно, як з сірниками, але збитки можуть бути солідними, якщо миючі засоби не відбілять ваші стіни та інші цінні речі...

В усьому ж іншому, це – чудова, корисна макробіотична страва, яка принесе не лише задоволення своїм дивним кольором, чудовим смаком, але ще й збагатить організм вітамінами, мікроелементами і таким іншим...

До того ж, варто також посмакувати Кавово-полуничним молочним коктейлем та Полунично-молочним коктейлем.


До речі, кава після коктейлю смакує як найкраще!..

Час підготовки:
5 хвилин
Розділ:
Напої
Час приготування:
1-2 хвилини
Країна:
-
-
-
К-сть порцій:
1 л


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Шовковиця
200
г
Молоко
500
мл
Сир кисломолочний
100
г
Мед
-
за смаком
Лікер / бренді / горілка (факультативно)
15-20
мл


Приготування коктейлю:
1
Ягоду помити, дати воді стекти, покласти в стакан для збивання.
2
Добавити до ягоди сир, мед, охолоджене молоко, лікер.
3
Збити на найбільшій швидкості протягом хвилини.

N.B.
Тут навіть нема що добавити, тому що все просто – протягом літа існує можливість смакувати чудовими прохолодними, вітамінізованими напоями, які жодного разу не приїдаються!
А ще, якщо притягнути сюди різні дієти, Фен-шуй та інші чакри, то з’ясується, що організму все це просто необхідно, щоб жити в гармонії з природою, собою і сусідами!..


Смачного!

© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!

Немає коментарів:

Дописати коментар