Кебаб з салатом
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ – Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
|
Подорожуючи за кордоном, я завжди намагаюсь покуштувати страву тієї місцини, де перебуваю, тому що, в решті решт, такий обід залишає найяскравіші враження і згадки про поїздку.
Але в сучасному нівельованому світі, це вдається все важче і важче, тому, зачасти, я задовольняюсь, за браком іншого, звичайним кебабом... |
І ніколи ще не прогадував, тому що кебаб – це краще ніж будь-який инший фастфуд, тому що він завжди свіжий, смачний і якісний.
Адже його роблять невеликі приватні кухні, які живуть лише за рахунок відвідуваності, завдяки постійним клієнтам, якими вони надзвичайно дорожать.
Адже його роблять невеликі приватні кухні, які живуть лише за рахунок відвідуваності, завдяки постійним клієнтам, якими вони надзвичайно дорожать.
Але головною привабливістю кебаба є те, що його готують прямо при вас, начиняючи звичайний прісний лаваш свіжими овочами, м’ясом, рибою, ковбасою, шинкою, тощо...
І свіжий соус, який просто довершує страву!.. і коштує все це від 3 до 6 євро / доларів / фунтів... А ще, це чудова страва для пікніка, прогулянки містом або за містом – надзвичайно проста і ситна, яка дає багато позитивних емоцій, адже вона має ще й яскравий вигляд! Начинкою ж до кебаба може бути весняний або літній салат, який можна нашаткувати вдома, а на природі лише заправити і сформувати кебаб! |
|
|
Час підготовки:
|
25 хвилин
|
Розділ:
|
Салати
|
Час приготування:
|
5 хвилин
|
Країна:
|
Туреччина
|
-
|
-
|
К-сть порцій:
|
2 кебаби
|
■ Інгредієнти для приготування кебаба з весняним салатом
|
|
Інгредієнти
|
Кількість
|
Од вим
|
Салат з весняної зелені (дивитись відповідний рецепт)
|
2
|
порції
|
Лаваш пісний / Лаваш вірменський
|
1
|
шт
|
Яйце варене
|
2
|
шт
|
100
|
г
| |
Спеції мелені
|
-
|
за смаком
|
Сіль
|
-
|
за смаком
|
Майонез / Сметана / Олія / будь-який инший соус
|
-
|
за смаком
|
■ Порядок приготування кебаба з весняним салатом
|
|
|
|
1
|
Вдома, накришити весняний салат, як за рецептом, але не солити і не заправляти ні м’ясом, ні яйцями, ні спеціями, ні соусом.
|
2
|
Скласти салат в контейнер, накрити кришкою і тримати в холодильнику до виходу з дому.
|
3
|
М’ясо і яйця скришити і скласти в окремий контейнер.
|
4
|
Окремо, взяти з собою перець, спеції, прянощі, аджику, соус, тощо...
|
5
|
На прогулянці, в зручному для вас місці, заправити салат до смаку иншими інгредієнтами, викласти на лаваш і загорнути в конверт, залишаючи один кінець вільним.
|
6
|
Страва готова! Смачного!..
|
|
|
Смачного!
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
Немає коментарів:
Дописати коментар