середа, 10 червня 2020 р.

Kebab with Salad

Кебаб з салатом
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ – Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
 

Подорожуючи за кордоном, я завжди намагаюсь покуштувати страву тієї місцини, де перебуваю, тому що, в решті решт, такий обід залишає найяскравіші враження і згадки про поїздку.

Але в сучасному нівельованому світі, це вдається все важче і важче, тому, зачасти, я задовольняюсь, за браком іншого, звичайним кебабом...

І ніколи ще не прогадував, тому що кебаб – це краще ніж будь-який инший фастфуд, тому що він завжди свіжий, смачний і якісний.

Адже його роблять невеликі приватні кухні, які живуть лише за рахунок відвідуваності, завдяки постійним клієнтам, якими вони надзвичайно дорожать.

Але головною привабливістю кебаба є те, що його готують прямо при вас, начиняючи звичайний прісний лаваш свіжими овочами, м’ясом, рибою, ковбасою, шинкою, тощо...

І свіжий соус, який просто довершує страву!.. і коштує все це від 3 до 6 євро / доларів / фунтів...

А ще, це чудова страва для пікніка, прогулянки містом або за містом – надзвичайно проста і ситна, яка дає багато позитивних емоцій, адже вона має ще й яскравий вигляд!

Начинкою ж до кебаба може бути весняний або літній салат, який можна нашаткувати вдома, а на природі лише заправити і сформувати кебаб!


Час підготовки:
25 хвилин
Розділ:
Салати
Час приготування:
5 хвилин
Країна:
Туреччина
-
-
К-сть порцій:
2 кебаби

■ Інгредієнти для приготування кебаба з весняним салатом


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Салат з весняної зелені (дивитись відповідний рецепт)
2
порції
Лаваш пісний / Лаваш вірменський
1
шт
Яйце варене
2
шт
Шинка / Ковбаса / Буженина / М’ясо відварне / Сир...
100
г
Спеції мелені
-
за смаком
Сіль
-
за смаком
Майонез / Сметана / Олія / будь-який инший соус
-
за смаком

■ Порядок приготування кебаба з весняним салатом


1
Вдома, накришити весняний салат, як за рецептом, але не солити і не заправляти ні м’ясом, ні яйцями, ні спеціями, ні соусом.
2
Скласти салат в контейнер, накрити кришкою і тримати в холодильнику до виходу з дому.
3
М’ясо і яйця скришити і скласти в окремий контейнер.
4
Окремо, взяти з собою перець, спеції, прянощі, аджику, соус, тощо...
5
На прогулянці, в зручному для вас місці, заправити салат до смаку иншими інгредієнтами, викласти на лаваш і загорнути в конверт, залишаючи один кінець вільним.
6
Страва готова! Смачного!..


Смачного!

© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!

Немає коментарів:

Дописати коментар