понеділок, 25 травня 2020 р.

Chili Pepper Stuffed with Cream Cheese and Herbs

Гіркий перець начинений сиром і зеленню
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ – Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
 

Існує науково обґрунтована думка, що гострий, пекучий перець посилює відчуття щастя.

Все дуже просто. Перець виділяє капсаїцин, саме той, що пече до нестями, до спирання дихання в грудях і до майже зупинки серця, а наший конаючий організм починає виділяти ендорфіни – природнє знеболююче...

Тому, чим пекучіший перець, тим більше ендорфінів, і врешті-решт, ви перестаєте відчувати пекучість перцю, і якось там, ви переповнюєтеся щастям, тому що ви взагалі перестаєте відчувати будь-який біль!..

Щоправда, мало кому вдавалось дотягнути до щастя за допомогою поїдання кілограма пекучого перцю, але спробувати завжди можна...

І найкраще, розпочати такі вправи з простого, зовсім лагідного рецепту, начинивши гострий перець сиром, зеленню і спеціями. І навіть, якщо ви й не їсте гострих страв, то невеличка пікантність у вигляді закуски або ж складової основної страви ніколи не зашкодять, додавши до вашої трапези саме «перчинку», як в фізичному, так і естетичному плані...


Час підготовки:
15 хвилин
Розділ:
Страви з овочів
Час приготування:
10 хвилин
Країна:
Україна
Час охолодження:
30-60 хвилин
К-сть порцій:
1 гостра перчина

■ Інгредієнти для приготування Начиненого сиром і зеленню гіркого перецю


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Перець гіркий (чилі)
1
стрючок
Сир м’який
1
дес.ложка
Зелень кропу, петрушки, кінзи, часнику, цибулі, тощо...
1
гілочка
Часник
1
зубок
-
за бажанням
Спеції мелені
-
за смаком
Сіль
-
за смаком

■ Порядок приготування Начиненого сиром і зеленню гіркого перецю


1
З перчини зрізати верхівку і вичистити насіння та серцевину.
2
Зелень дрібно покришити, зубок часнику вичавити на часничниці.
3
Сир, зелень, часник, спеції, сіль вимішати в однорідну масу.
4
За допомогою кавової ложечки і китайської палички начинити перчину приготовленою сумішшю, втрамбовуючи до дна паличкою.
5
Перчину покласти для охолодження на 30-60 хвилин до холодильника.
6
Начинену перчину нарізати гострим ножем кружальцями.
7
Смакує в якості закуски або ж складової комплексної страви.


N.B.
За бажанням, можна добавити до сиру аджику, надавши страві ще більшої пікантності.
Залишок начинки завжди можна використати на канапки.


Смачного!

© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!

Немає коментарів:

Дописати коментар