середа, 18 грудня 2019 р.

Scrambled Eggs with Tomatoes and Sweet Peppers

Яєчня з солодким перцем і помідорами
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ – Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
 

Магія цієї страви полягає в тому, що ще не бачачи її, вашу свідомість запаморочує легкий, солодкуватий аромат ледь притушкованих перців і помідорів, а потім, яскрава палітра кольорів довершує її чари, від яких можна звільнитись лише спорожнивши і навіть, вилизавши тарілку...


Яєчня готується дуже швидко, протягом 10 хвилин, після яких ви отримуєте чудову, яскраву і смачну страву, яка надзвичайно позитивно впливає на ваш настрій, тому що веселі кольори завжди звеселяють, а поєднання ніжного смаку омлету і солодкої свіжості трохи обсмажених перців довершують неймовірні враження.

Якщо ви хочете отримати різнобарвну палітру, то варто взяти перчини різних кольорів: червоного, жовтого, зеленого, тощо, кольору і яскравого кольору помідор. Для страви на дві порції достатньо по третині з кожної перчини і один помідор.


Час підготовки:
5 хвилин
Розділ:
Страви з яєць
Час приготування:
10 хвилин
Країна:
Україна
-
-
К-сть порцій:
2 порції

■ Інгредієнти для приготування яєчні з перцями і помідорами


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Перець солодкий різнокольоровий (по 1/3 частині)
3-4
шт
Помідор
1
шт
Яйця
4
шт
Олія
-
за потребою
Зелень петрушки, кропу, кінзи...
1
букет
Часник
1
голівка
Перець чорний, набір перців, інші спеції мелені
-
за смаком
Сіль
-
за смаком

■ Порядок приготування яєчні


1
Перець помити, почистити від насіння і нарізати смужками.
2
Помідор помити і нарізати смужками.
3
Часник почистити, розплескати лезом широкого ножа і дрібно посікти.
4
Зелень помити і посікти разом з часником.
5
Яйця розбити в полумисок і збити виделкою до утворення пінки.
6
Сковорідку розігріти на сильному вогні, добавити олії і, весь час помішуючи, обсмажити в ній перець протягом 2 хвилин до розм’якшення.
7
Добавити до перцю помідор і обсмажити все ще протягом 1 хвилини, весь час помішуючи.
8
Овочі притрусити спеціями, вилити в сковорідку збиті яйця і весь час перемішуючи страву двома лопатками або шпателями, довести її до легкого загусання яєць, стишити вогонь, розрівняти яєчню і підпекти її знизу ще протягом декількох секунд.
9
Страва готова! Смакує як самостійно, так і з гарніром. При подачі страви, присипати зверху посіченою з часником зеленню.



N.B.
В кінці приготування яєчні, можна розкласти по всій поверхні шматочки масла, що лише довершить чарівний смак і аромат страви.
Важливо, не перетушковувати ні перець, ні помідори, а також, не пересмажувати і не пересушувати омлет. Перець і помідори готуються дуже швидко, вони повинні бути лише пом’якшені, а не обсмажені. Саме поєднання свіжого, ледь обробленого на вогні перцю та помідорів з ледь загуслим омлетом, трохи підпеченим знизу, і утворює неповторний смак і аромат цієї яєчні.
Яєчня з солодкими перцями і помідорами доповнює і розширює гаму Страв з яєць та Омлетів, ще раз підтвердивши, що все пішло від Яйця (ab ovo)...


Яєчня з солодким перцем і помідорами. Гарнір: Картопляне суфле і Шинка в'ялена.


Смачного!

© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!

Немає коментарів:

Дописати коментар