четвер, 21 вересня 2017 р.

Pasta with Autumn Salad in Sour Cream

Паста з осіннім салатом в сметані
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ – Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
 

Чим пахне літо? Всі відразу ж скажуть, що сонцем, морем, канікулами... А чим пахне літо на кухні? Літо пахне на кухні стиглими помідорами, солодким перцем, цибулею, часником, зеленню...

А якщо до цих ароматів добавити сметану, пасту, олію і спеції, то літо запахне довершеністю своїх кольорів і смаків...

І якщо ви ще цього не відчули, то є досить серйозна нагода скористатись з останніх днів літа, приготувавши страву, яка дозволить вам відчути його запах, смак, а також насолодитись його барвами.

Час підготовки:
5 хвилин
Розділ:
Страви з овочів; Паста
Час приготування:
20-25 хвилин
Країна:
Україна
-
-
К-сть порцій:
4 порції

■ Інгредієнти для приготування страви


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Паста: ріжки / пера / спіральки / інші об’ємні види короткої пасти
400
г
Олія нерафінована
1
ст. ложка
Цибуля середнього розміру
2
шт
Часник
1
головка
Зелень петрушки, кропу, кінзи, базиліку
1
букет
Перець солодкий різних кольорів
4
шт
Помідори різних кольорів і сортів
3-5
шт
Сметана
0,5
склянки
Прянощі мелені
-
до смаку
Перець чорний мелений
-
до смаку

■ Порядок приготування страви



Страва готується досить швидко. Овочі підготовлюються поки відварюється паста.
1
Пасту відварити відповідно до інструкції виробника, але не переварювати, вона повинна залишатись пружною і трохи твердою. Висипати відварену пасту в миску і змастити ложкою олії.
2
Поки вариться паста, почистити і помити овочі.
3
Цибулю нашаткувати тоненькими скибочками і викласти на пасту.
4
Часник почистити, зубки розплескати лезом ножа, подрібнити і добавити до пасти.
5
Зелень подрібнити і добавити до пасти.
6
Все до смаку посолити, притрусити прянощами, чорним перцем і перемішати.
7
Солодкий перець нашаткувати смужками і викласти на пасту.
8
Помідори нарізати скибочками і викласти на пасту.
9
Добавити сметану і все акуратно, щоб не руйнувати помідори, перемішати.
Страва готова – насолоджуйтесь запахами і смаками літа!


N.B.
Дуже важливо не переварювати пасту!
Нарізку овочів можна робити соломкою, якщо ви берете трохи продовгувату пасту, типу пера, спіральки, тощо, або ж овочі можна нарізати і кубиками, якщо ви берете зовсім коротку пасту, типу ріжки, метелики, кільця, тощо...
За бажанням, можна добавити в страву пісну шинку або пісне відварене і нарізане кубиками будь-яке м’ясо.
Саме городні овочі кінця літа і домашня сметана створюють неповторний букет страви...


Смачного!

© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!

Немає коментарів:

Дописати коментар