Паста з осіннім салатом в сметані
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ – Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
|
Чим пахне літо? Всі відразу ж скажуть, що сонцем, морем, канікулами... А чим пахне літо на кухні? Літо пахне на кухні стиглими помідорами, солодким перцем, цибулею, часником, зеленню...
А якщо до цих ароматів добавити сметану, пасту, олію і спеції, то літо запахне довершеністю своїх кольорів і смаків... |
І якщо ви ще цього не відчули, то є досить серйозна нагода скористатись з останніх днів літа, приготувавши страву, яка дозволить вам відчути його запах, смак, а також насолодитись його барвами.
|
Час підготовки:
|
5 хвилин
|
Розділ:
|
Страви з овочів; Паста
|
Час приготування:
|
20-25 хвилин
|
Країна:
|
Україна
|
-
|
-
|
К-сть порцій:
|
4 порції
|
■ Інгредієнти для приготування страви
|
|
Інгредієнти
|
Кількість
|
Од вим
|
Паста: ріжки / пера / спіральки / інші об’ємні види короткої пасти
|
400
|
г
|
Олія нерафінована
|
1
|
ст. ложка
|
Цибуля середнього розміру
|
2
|
шт
|
Часник
|
1
|
головка
|
Зелень петрушки, кропу, кінзи, базиліку
|
1
|
букет
|
Перець солодкий різних кольорів
|
4
|
шт
|
Помідори різних кольорів і сортів
|
3-5
|
шт
|
Сметана
|
0,5
|
склянки
|
Прянощі мелені
|
-
|
до смаку
|
Перець чорний мелений
|
-
|
до смаку
|
■ Порядок приготування страви
|
|
|
|
●
|
Страва готується досить швидко. Овочі підготовлюються поки відварюється паста.
|
1
|
Пасту відварити відповідно до інструкції виробника, але не переварювати, вона повинна залишатись пружною і трохи твердою. Висипати відварену пасту в миску і змастити ложкою олії.
|
2
|
Поки вариться паста, почистити і помити овочі.
|
3
|
Цибулю нашаткувати тоненькими скибочками і викласти на пасту.
|
4
|
Часник почистити, зубки розплескати лезом ножа, подрібнити і добавити до пасти.
|
5
|
Зелень подрібнити і добавити до пасти.
|
6
|
Все до смаку посолити, притрусити прянощами, чорним перцем і перемішати.
|
7
|
Солодкий перець нашаткувати смужками і викласти на пасту.
|
8
|
Помідори нарізати скибочками і викласти на пасту.
|
9
|
Добавити сметану і все акуратно, щоб не руйнувати помідори, перемішати.
|
●
|
Страва готова – насолоджуйтесь запахами і смаками літа!
|
N.B.
●
|
Дуже важливо не переварювати пасту!
|
●
|
Нарізку овочів можна робити соломкою, якщо ви берете трохи продовгувату пасту, типу пера, спіральки, тощо, або ж овочі можна нарізати і кубиками, якщо ви берете зовсім коротку пасту, типу ріжки, метелики, кільця, тощо...
|
●
|
За бажанням, можна добавити в страву пісну шинку або пісне відварене і нарізане кубиками будь-яке м’ясо.
|
●
|
Саме городні овочі кінця літа і домашня сметана створюють неповторний букет страви...
|
|
|
Смачного!
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
Немає коментарів:
Дописати коментар