неділя, 6 вересня 2020 р.

Garlicky Marinated Tomatoes

Помідори в часниковому маринаді
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ – Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!
 

Помідори в часниковому маринаді – це страва, що подовжує літо, що несе в собі гарний настрій і теплі згадки про літнє сонце, і всі принади, які породжує літнє сонце…
І це не дивно, тому що розмаїття кольорів стиглих помідорів, перців притягує, вабить, зачаровує не менше, ніж вогонь в теплий літній вечір, або вогні далекого міста, або просто – нічне літнє місто (як в пісні гурту АВВА - Summer Night City)

Тому, якщо хочете отримувати гарні враження в похмурі грудневі дні, варто зготувати це соління, адже окрім позитивних емоцій, це ще багато-багато різних вітамінів... 


Час підготовки:
1 година
Розділ:
Соління
Час приготування:
10 хвилин
Країна:
Україна
Час настоювання:
1 тиждень
К-сть порцій:
Контейнер 5 літрів

■ Інгредієнти для приготування помідорів в часниковому маринаді


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Помідори невеликого розміру, трохи недостиглі, різних кольорів
3
кг
Перець солодкий різних кольорів
1
кг
Часник чищений
350
г
Перець гіркий
50-100
г
Імбир
60
г
Оцет яблучний
100
мл
Олія нерафінована
200
мл
Сіль
100
г

■ Порядок приготування помідорів в часниковому маринаді

1
Часник почистити і пропустити через часничницю в миску об’ємом щонайменше 10 л.
2
Імбир почистити, подрібнити, добавити до часника.
3
Гіркий перець помити, нарізати кружальцями, добавити до овочів.
4
Солодкий перець помити, видалити насіння, нашаткувати грубою соломкою, добавити до овочів.
5
Помідори помити, нарізати на четвертинки, малого розміру – на половинки, добавити до овочів.
6
Овочі посолити, приправити яблучним оцтом і олією, вимішати і закласти в 5-літровий контейнер.
7
Покласти зверху гніт, щоб соління було занурене в юшку з овочів і маринаду разом з гнотом.
8
Зберігати в холодильнику або в погребі.


N.B.
Звичайно ж, цей салат можна споживати відразу ж після приготування, але якщо ви стримаєте свої бажання і дотягнете до листопада, то матимете чудове соління, яскравих кольрів і насиченого, гострого смаку.
Помідори потрібно брати невеликого розміру, трохи недостиглі, які триматимуть форму в солінні.
Можна зваріювати кількістю гострого перцю, в залежності від ваших смаків, але часнику повинно бути достатньо, тому що саме часник та нерафінована олія вносять до страви чудові смакові і нюхові нотки.

Смачного!

© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блоґу лише з обов'язковою посилкою на блоґ - Articles may be reposted only with indispensable link to CookeryTravel!


Немає коментарів:

Дописати коментар